Adoptoitu koira ei halunnut erota tyttöystävästään – perhe saikin kaksi koiraa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Shiver-niminen koira oli löydetty kadulta ja tuotu Thaimaassa eläinsuojaan. Shiver oli asunut eläinsuojassa kuuden vuoden ajan ennen kuin se viimein sai perheen, joka halusi adoptoida Shiverin.

Yhdysvalloissa asuva perhe adoptoi Shiverin, joka ei kuitenkaan halunnut lähteä eläinsuojasta yksin. Shiver oli kuuden vuoden aikana ystävystynyt tyttökoiraan, josta oli tullut sille rakas ystävä, jonka kanssa Shiver vietti aina päivänsä. Lopulta perhe päätti adoptoida kummatkin koirat, koska he eivät halunneet erottaa ystävyksiä toisistaan.

Koirat lennätettiin Thaimaasta Yhdysvaltoihin uuteen kotiinsa. Koirilla oli aluksi hieman totuteltavaa siihen, että ne asuivat nyt ihmisten kanssa sisätiloissa häkin sijaan. Nyt kaksikko saa kuitenkin viettää ihanaa elämää perheessä, joka rakastaa niitä ja pitää koirista hyvää huolta.