Jennifer Lawrence jättää näyttelemisen – haluaa ostaa maatilan ja kasvattaa vuohia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodin parhaiten tienaavien naisnäyttelijöiden listalle vuosien ajan noussut 27-vuotias Oscar-voittaja Jennifer Lawrence on valmis jäämään tauolle. Hän on esiintynyt viime vuosina useissa menestyselokuvissa, mutta nyt nainen kaipaa toisenlaista elämää.

RadarOnlinen mukaan näyttelijätär Jennifer Lawrence suunnittelee maatilan ostamista, jotta hän voisi kasvattaa vuohia. Äskettäin ohjaaja Darren Aronofskysta eronnut kaunotar on sanonut, että kasvoi nuorena hevosfarmin läheisyydessä Kentuckyssa. Nyt nainen haluaa perustaa oman maatilan ja elää tavallista elämää eläinten ympäröimänä.

Jennifer Lawrence on työskennellyt käytännössä taukoamatta kuluneen vuosikymmenen aikana, joten hetken lepo tulee varmasti tarpeeseen. Hänen omaisuutensa arvoksi on laskettu yli sata miljoonaa dollaria. Jennifer Lawrencella on tällä hetkellä yksi lemmikkieläin, Pippi-niminen koira.

#tbt #jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on