Julia Pereiran vartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän viettää paljon aikaa uimarannoilla.

Eilen Julia kuvattiin esittelemässä upeaa bikinivartaloaan Miami Beachilla, jossa hän näyttäytyi upeissa mustavalkoisissa raidallisissa bikineissä.

Julia Pereira kiinnitettiin taannoin verkossa toimivan brasilialaisen televisiokanavan juontajaksi. Kyseinen Rede TV tavoittaa jopa kolme miljoonaa rekisteröitynyttä katsojaa. Nykyisin Pereiran upeaa bikinivartaloa saadaan siis ihastella myös naisen vetämässä nettisarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash