Karhu kurkisti ovesta – halusi kylään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty useita videoita, joissa on nähty miten karhut ovat tehneet hieman liiankin läheistä tuttavuutta ihmisten kanssa. Karhut ovat uiskennelleet perheiden uima-altaissa, vallanneet heidän autonsa ja osanneet jopa murtautua taloihin sisälle ruokaa etsiessään.

Videoiden muodossa on voitu useaan otteeseen nähdä miten taitavia karhut ovat ovien avaamisessa. Nyt hauskassa kuvassa nähdään jälleen yksi tilanne, jossa karhu on jäänyt kiinni itse teosta yrittäessään erään kodin ovesta sisälle.

Sosiaalisessa mediassa on aiheuttanut hilpeyttä hauska kuva, jossa karhu seisoo omakotitalon takapihan terassilla. Karhu seisoo takajaloillaan ja kurkistaa itse avaamastaan ovesta sisälle. Karhun utelias ilme kruunaa kuvan sillä karhu näyttää aivan siltä kuin se olisi vain tulossa lainaamaan naapurilta hieman hunajaa.