Lihansyöjien unelmaherkku – pekoniin kääritty juustoinen jauheliharulla

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Esittelimme taannoin sushisingon, jonka avulla on helppo loihtia japanilaistyylisiä makirullia. Nyt samaa laitetta on hyödynnetty hieman lihaisammassa versiossa. Miltäpä kuulostaisi juustolla täytetty ja pekonilla päällystetty jauheliharulla?

Nyt sushisinkoa on käytetty tavalla, joka saa ainakin kaikkien lihaa rakastavien ihmisten makunystyrät kostumaan. Ideana on tiivistää sushisingon sisälle jauhelihamureketaikina ja panna sen sisälle reilusti juustoa. Sinko vapauttaa rullan pekonipedille.

Koska herkku ei ole vielä kaikkien mielestä tarpeeksi epäterveellinen, paistetaan rulla lopuksi upporasvassa. Sydänkohtauksen aiheuttava herkku tarjoillaan perinteisen sushin tyyliin suuhun sopivina paloina. Pekonijuustojauhelihasushia on kutsuttu ruokamaailman Frankesteinin hirviöksi.

https://www.facebook.com/bestproductsdotcom/videos/1467036373413697/?hc_ref=ARR69pgqYcOUuu8dNAeBZPPby0UQ6CZPby2HIWtCPfQdEAuqMq2a7CMoenoM3Bfwq3A