Näin löydät itsesi avioeron jälkeen – arvosta vapauttasi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Avioero voi tuntua koko elämänpohjan musertavalta tapahtumalta. Tuhoisassa liitossa eläminen voi kuitenkin olla turmiollisempaa kuin se, että olisi onnellinen yksin. Avioeron jälkeen kannattaa olla hetki omineen, kunnes voi aloittaa uusien tuttavuuksien tapailemisen.

Men’s Health painottaa, että avioeron jälkeen kannattaa muistaa ystävien ja sukulaisten olemassaolo. Jokaisen tulisi tiedostaa, että ei ole yksin. Avioerot ovat suhteellisen yleisiä ja lähes puolet avioliitoista päätyy eroon. Toisin sanoen joka toinen papille aamenen sanonut ihminen vie lopulta eropaperit käräjäoikeuteen.

Avioerosta toipuminen saattaa olla raskasta, mutta samalla vapaannuttavaa. Itsevarmuus kasvaa takaisin pikkuhiljaa, ja lopulta voi huomata olevansa parempi versio itsestä. Ei kannata vaipua synkkyyteen, sillä yhden ajanjakson päättyminen tarkoittaa aina uuden aikakauden alkamista. Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, voi avioero olla jopa pyhiinvaellus omaan sisimpään.

Nettideittipalveluun rekisteröityminen on suorastaan itsestäänselvyys nykyajan sinkulle. Mikäli ei miellä onlinetreffailua omakseen, kannattaa sitä kuitenkin testata. Tärkeintä kuitenkin on omissa nahoissa viihtyminen ja vapaista päivistä nauttiminen.