Näin nälkäkiukku iskee – tunnistatko itsesi videolta?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Korroosio Comedy julkaisi vuoden alussa Selvin päin vs. kännissä -videon, josta muodostui nopeasti nettihitti. Nyt miehet ovat tehneet huvittavan videon, jonka aiheena on tällä kerralla nälkäkiukku.

Korroosio Comedy -ryhmän YouTube-videolla nähdään mitä tapahtuu kun nälkäkiukku yllättää ihmiset. Nälkäkiukku iskee aina juuri silloin kun ihmiset sitä vähiten osaavat odottaa. Aluksi vatsaa nipistelee pieni nälän tunne, mutta nälän kasvaessa liian suureksi se muuttuu hallitsemattomaksi kiukuksi.

Nälkäkiukku oireilee ihmisillä monilla eri tavoilla. Osa ihmisistä on ärtyinen itselleen, mutta useimmat ottavat kiukun kohteeksi jonkun lähellä olevan ihmisen. Nälkäkiukusta kärsivän kohdatessa sivusta seuraajan kannattaa nopeasti etsiä henkilölle välipalaa, koska hän ei välttämättä kykene sitä enää itse kiukultaan löytämään.