Ylensyönyt pesukarhu jumiutui viemäriaukkoon – seurauksena mittava pelastusoperaatio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään viraalina kuva, johon jokainen arkeen viikonlopun jäljiltä palaava voi samaistua. Siinä pesukarhu oli johtanut yllättävään ja noloon tilanteeseen.

Pesukarhu oli syönyt itsensä liian täyteen ja jäänyt jimiin Illinoisin Zionissa sijaitsevan viemärin aukkoon. Koska eläin ei päässyt pois pinteestä omin avuin, täytyi paikallisten viranomaisten yrittää auttaa sitä.

– Tämä pikkukaveri taisi syödä vähän liian hyvin ja jäi jumiin viemäriaukkoon, Zionin poliisilaitoksen sivuilla kirjoitettiin.

Pesukarhun pelastaminen osoittautui kuitenkin liian vaikeaksi myös poliiseille. Niinpä apuun hälytettiin paikallisen rakennusviraston edustajat. Lopulta eläin onnistuttiin pelastamaan pulasta, ja poliisilaitos jakoi pesukarhusta viraalina leviämään lähteneitä kuvia verkossa.

 

Facebook