Seksikkäin TV-toimittaja? Julia työskenteli rannalla bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen latinokaunotar Julia Pereira viettää mielellään aikaa aurinkoisilla rannoilla, mikä ilmenee neitokaisesta viime aikoina otetuista paparazzikuvista. Tähtikaunotar ei tunnu saavan auringosta ja aalloista tarpeekseen, sillä hän viettää paljon aikaa uimarannoilla.

Pereira kiinnitettiin taannoin verkossa toimivan brasilialaisen televisiokanavan juontajaksi. Kyseinen RedeTV tavoittaa jopa kolme miljoonaa rekisteröitynyttä katsojaa. Nyt Julia on päättänyt yhdistää kaksi intohimoaan ja hän on ryhtynyt työskentelemään televisiosarjassaan bikineissä.

Televisiokaunotar kuvattiin nyt haastattelemassa Gianluca Vacchia RedeTV-kanavalle niukkoihin bikineihin sonnustautuneena. Julia näytti olevan elementissään, joten vastaavia haastatteluja lienee tulossa jatkossa enemmänkin.

Splash
Splash
Splash