Lottovoittajan unelma toteutuu – pääsee viimein naimisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen pariskunta on ollut kihloissa 30 vuoden ajan. Toisiaan syvästi rakastavat Tony Pearce ja Deb Gellatly ovat suunnitelleet häitä jo pitkään, mutta heidän pankkitilinsä saldo ei ole riittänyt rakkauden seremonian järjestämiseen. Nyt Tony Pearce voitti lotossa.

Miljoona puntaa lotossa voittanut pariskunta oli vähällä joutua kodittomaksi viime vuonna, kun Tony Pearce sai sydänkohtauksen ja joutui lopettamaan päivätyön tekemisen. Raha oli niin tiukalla, että mies joutui suunnittelemaan kotinsa myymistä yhdessä pitkäaikaisen kihlattunsa Deb Gellatlyn kanssa. Marraskuussa onni potkaisi paria oikein olan takaa.

BBC:n tekemässä videojutussa nähdään, kuinka onnellinen pariskunta kävelee käsikynkkää taivaalla loistavan sateenkaaren alla. Heidän tarinansa on kuin suoraan sadusta, sillä he voivat vihdoinkin maksaa velkansa pois ja astua avioliittoon.

Lotto win leads to marriage

This is so sweet… the couple who can FINALLY afford a wedding after a 30-year engagement – thanks to a £1m lottery win. 💕👰

Publié par BBC News: East of England sur dimanche 3 décembre 2017