Valmistaudu nauramaan – marraskuun mokat koostettiin videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

YouTube-sivusto on hauskojen ja pilalle menneiden videoiden kehto. Sivustolle ladataan päivittäin mieletön määrä uusia hauskoja videoita, mutta niistä vain harvat lähtevät leviämään miljoonien katselijoiden tietoisuuteen.

FailArmy-kanava julkaisee YouTubessa kuukausittain videon, johon kanava on koostanut aina kuluneen kuukauden hauskimmat videot, joissa on tapahtunut jokin moka. Nyt uudella videolla nähdään hauskimmat marraskuun aikana verkkoon ladatut mokat.

Yleensä moka on jokin kuvatessa tapahtunut pieni onnettomuus tai pieleen mennyt tempun yrittäminen, joka saa aina sekä kuvaajan että loukkaantuneen nauramaan. Surkuhupaisat videot saavat usein hymyn katsojan huulille, mutta osa saa vain irvistämään kauhusta katsojan tuntiessa mokaajan kokeman kivun.