Näin Kylie Jenner on muuttunut – kuvia vauvasta 20-vuotiaaksi saakka

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien perhe on muuttunut todella paljon vuosien saatossa. Raha ja kuuluisuus ovat varmasti muuttaneet jokaista myös henkisesti, mutta useita näkyviä muutoksia voi huomata helposti jokaisen ulkonäössä selaamalla taaksepäin vanhoja kuvia.

Perheen kuopus Kylie Jenner on muuttunut kaikista sisaruksista eniten. Naisen ulkonäkö on muuttunut hurjan paljon, ja moni muutoksista onkin kauneusleikkausten ja täyteaineiden ansiota. Nyt YouTube-videolla nähdään miltä Kylie on näyttänyt joka vuosi tähän päivään saakka.

Videolla nähtävistä kuvista voidaan selvästi huomata miten naisen ulkonäkö on alkanut muuttumaan. Naisen aikuiseksi kasvaminen näyttää melko tavanomaiselta siihen asti kun hän 17-vuotiaana alkaa muuttamaan ulkonäköään aloittaen suuremmista huulista. Myös peruukit, meikki ja tummempi ihon sävy ovat saaneet naisen näyttämään nykyään täysin toiselta henkilöltä.