Naisen sänkykuvasta paljastui härski yksityiskohta – some riemastui paljastuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa julkaistaan nykyisin kuvia niin paljon, että monet eivät huomaa tarkistaa mitä omissa kuvissa lopulta näkyy. Siksi maailmalta kantautuu usein tapauksia, joista onkin paljastunut enemmän kuin mitä kuvan ottaja ja julkaisija ovat alunperin halunneet.

Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää vauhdilla valokuva, jossa nuori nainen makaa sängyssä. Tarkoituksena oli esitellä äidin kadoksissa olleen paidan löytymistä, mutta lopulta kuva kuitenkin paljasti jotain aivan muuta.

Valokuvan julkaisi poikaystävä Maison Vallance, joka halusi esitellä söpöä tyttöystäväänsä Meghania somessa. Pian hän joutui kuitenkin katumaan. Kuvassa näkyi nimittäin tyttöystävän ja äidin paidan lisäksi myös sängyn päätyyn kiinnitetty köysi, jonka päissä on lenkit käsien kiinnittämistä varten. Köysi on nyt ihmetyttänyt äidin lisäksi myös tuhansia Twitterin käyttäjiä.