Pikkupoika tapasi ensikerran vastasyntyneen pikkuveljensä – ihana reaktio videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen esikoiset ja jakamattomaan huomioon tottuneet lapset voivat olla hetken ajan hämillään kun perheeseen syntyykin uusi päivänsäde. On täysin normaalia, että lapset ovat mustasukkaisia vanhemmistaan. Yksi suloinen isoveli ottaa uuden tulokkaan kuitenkin todella lempeästi vastaan.

Facebook-videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa poika pääsee ensimmäistä kertaa näkemään vastasyntyneen pikkuveljensä. Äiti on varmasti jännittänyt pojan suhtautumista uuteen sisarukseen, mutta jännittäminen on ollut aivan turhaa, koska poika ottaa uuden tulokkaan parhaalla mahdollisella tavalla vastaan.

Isoveli näyttää olevan todella haltioissaan uudesta tulokkaasta. Poika kapuaa äitinsä syliin ja alkaa heti halaamaan ja pussaamaan pientä vauvaa. Äiti näyttää olevan todella huojentunut siitä, että poika ei ole vauvalle lainkaan mustasukkainen.

Kid Meets His New Little Brother In Hospital

He couldn't wait to meet his new little baby brother 😭👏

Publié par UNILAD sur lundi 27 novembre 2017