3 vinkkiä avioliiton vahvistamiseen – tee nämä kumppanisi kanssa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Joulu voi olla erityisen stressaavaa aikaa perheellisille lähinnä siksi, että silloin tulee muistaa sata eri asiaa kuusijuhlan valmistelemisessa. Toisaalta juhlailo voi kadota liiallisen kiireen ja koheltamisen keskellä. Pariskuntien kannattaa olla toistensa tukena ennemmin kuin puskea kumppania pois paineen alla.

Ruuhkavuosissa elävät aikuiset joutuvat tasapainottelemaan perheen, työn ja harrastusten välimaastossa. Jotta kiireinen joulun aika ei rasittaisi liikaa parisuhdetta, kannattaa kumppanusten jakaa tehtävälistoja ja kustannuksia. Pariskunnat voivat aloittaa myös oman jouluperinteensä, kuten katsoa leffamaratonia jouluyönä tai juosta joulusaunan jälkeen talon ympäri kelteisillään.

Joulupyhien aikana tulee muistaa omaa rakasta, mutta antaa hänelle myös läsnäoloa ja aikaa. Kumppanukset voivat pyhittää yhden päivän pelkästään toisilleen. Kaiken kiireen keskellä on hyvä mustustella joulutorttuja kynttilänvalossa hehkuviiniä siemaillen samalla, kun silittelee omaa kultaansa kainalossa. Joulussa tärkeintä on tunnelma ja rakkaus.

Lähde: PureWow