Kim Kardashianin sijaissynnyttäjää ei päästetty vauvakutsuille – syy paljastui nyt!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashianin on tiedetty jo jonkin aikaa odottavan kolmatta lastaan sijaissynnyttäjän avulla, mutta hän on kuitenkin julkisesti puhunut asiasta melko vähän. Nyt 37-vuotias Kim oli vieraana The Real Daytime -keskusteluohjelmassa ja kertoi hänen vauvansa sijaissynnyttäjästä hieman enemmän.

Kim Kardashian kertoi, että sijaissynnyttäjä ei aluksi tiennyt kenen vauvaa hän odotti. Lopulta Kim oli kuitenkin halunnut kertoa naiselle ja olla häneen yhteydessä, vaikka prosessin olisi saanut käydä halutessaan myös täysin anonyymisti läpi. Kun sijaissynnyttäjä oli kuullut vauvan olevan Kardashian West, hän oli ollut todella innoissaan asiasta.

Kim Kardashian selitti myös juontajille sen minkä vuoksi hän ei kutsunut sijaissynnyttäjää hänen vauvajuhliinsa. Nainen ei uskonut, että hänen lapsensa olisivat vielä ymmärtäneet, minkä vuoksi heidän juhlimansa vauva ja perheenlisäys olisikin jonkun toisen naisen vatsassa. Kim on kuitenkin esitellyt naisen perheelleen ja kertoo pitävänsä hänestä todella paljon.