Maailman surullisin mopsi? Koirasta tuli nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Instagramissa moni suloisen lemmikin omistava henkilö haluaa tehdä omalle karvakuonolleen oman sivuston, että omistajan oma kanava ei täyttyisi pelkistä koirien tai kissojen kuvista. Nyt sosiaalisessa mediassa ihastuttaa pieni mopsi, joka näyttää aina kovin surulliselta.

Franio-niminen mopsi on kaksivuotias söpöliini. Mopsien ruttuisten ihopoimujen vuoksi niiden perusilme voi olla usein melko huolestunut, mutta pieni Franio näyttäisi olevan kuitenkin jatkuvasti aivan murheen murtama.

Franio asustelee Puolassa omistajansa kanssa ja näyttää elävän onnellista ja huoletonta elämää, jossa se saa paljon herkkuja ja pääsee ulos leikkimään. Surulliset kuvat ja videot ovat kuitenkin saaneet kaikki ihastumaan tähän söpöliiniin, koska se herättää varmasti monen äidilliset vaistot, joiden vuoksi jokainen haluaisi päästä halailemaan ja rapsuttelemaan Franioa.

Pug Is Very Sad

I just want to tell this sad puppy that everything will be okay 😂🙌

Publié par UNILAD sur lundi 4 décembre 2017