Mies, älä tee näitä kuvavirheitä Tinderissä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Tilastojen mukaan miehet pyyhkäisevät treffisovelluksissa kolme kertaa enemmän oikealle kuin naiset. Tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi Tinderiä käyttävät miehet tavoittelevat kolme kertaa enemmän kontakteja naisiin verrattuna. Naiset ovat yksinkertaisesti huomattavasti valikoivampia kuin miehet.

Yksi syy naisten nirsouteen voi olla siinä, että 57 prosenttia naisista kertoo joutuneensa häirinnän kohteeksi treffisovellusta tai -sivustoa käyttäessään. Jotta miehet saisivat enemmän hameväen huomiota, kannattaa heidän vältellä neljää virhettä. Treffisovellusasiantuntijat ovat nyt paljastaneet Men’s Healthille neljä kuvavirhettä, joihin kannattaa kiinnittää huomiota profiilia rakentaessaan.

Vaikka mies olisi kuinka tikissä, ei hänen kannata esitellä treffiprofiilissaan kuntosalilla otettuja pullistelukuvia. Naisille harvoin riittää pelkkä hyvä vartalo. Mies voi olla kuinka upeavartaloinen tahansa, mutta seuraa etsiessä kannattaa keskittyä muihin seikkoihin. Naiset eivät myöskään innostu miehistä, joiden profiili on täytetty bailukuvilla ja viinanhuuruisilla otoksilla.

Mikäli treffisovelluksen esittelykuvissa on pelkästään selfiekuvia, ei profiili kerro juuri ollenkaan henkilön harrastuksista, mielenkiinnonkohteista, ystävistä tai sukulaisista. Matka-, lemmikki- ja perhekuvat toimivat paremmin. Profiilikuvaksi kannattaa kuitekin valita otos, josta käy helposti selville henkilön ulkonäkö. Unohda siis 90-luvun luokkakuvat ja aurinkolasiselfiet, jos haluat saada enemmän yhteensopivuuksia naisten kanssa.