Mies näki karhunpoikasen polulla – sitten tallensi upean tilanteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Petoeläinten puuhastelujen ja leikkimisen näkeminen on hyvin harvinaista missään muualla kuin esimerkiksi eläintarhassa tai safariajelulla auton suojista. Nyt eräs henkilö sai todistaa metsässä hupaisan näyn, jossa karhun poika leikki pienen puun kanssa.

Pieni karhun poika on todella hellyttävä näky leikkiessään nuoren ja taipuisan puun kanssa. Karhu yrittää repiä puuta ja saada siitä hyppelehtien otetta. Jonkin ajan kuluttua karhu kyllästyy leikkiin ja juoksee pois suoraan kuvaajan suuntaan.

Video on Tastefully Offensive -sivuston mukaan kuvattu Kanadassa Albertassa villieläinpuistossa, jossa karhut ovat ilmeisesti hyvin tottuneita ihmisten läsnäoloon. Videon kuvaaja on pelottomasti tallentanut karhunpennun hauskat puuhastelut videolle eikä pelästynyt edes sitä kun karhu alkoi juosta häntä kohti.