Mies on riippuvainen hampurilaisista – ei syö mitään muuta!

Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victor on riippuvainen juustohampurilaisista. Mies on niin koukussa juustohampurilaisiin, että hän ei pysty enää nykyään syömään mitään muuta. Miehen terveyden lisäksi hampurilaiset ovat alkaneet vaikuttamaan negatiivisesti myös hänen lapsiinsa ja avioliittoonsa.

Victor syö juustohampurilaisen päivän jokaisella aterialla eli neljä kertaa päivässä. Mies syö juustohampurilaisia vuodessa siis huikeat 1460 kappaletta. Mies saa ruokavaliostaan vaarallisen paljon huonoja rasvoja ja suolaa, mutta on viimein ravintoneuvojien avulla valmis opettelamaan muidenkin ruokien syömistä.

Victorin vaimo Adriana on kokkikoulussa ja rakastaa ruokaa ja ruoanlaittoa, mutta aviomies ei ole aiemmin suostunut syömään mitään hänen tekemää ruokaa. Victor onnistui salaamaan riippuvuuden vaimolta 11 vuoden ajan Adrianan luullessa, että mies syö viikossa vain muutaman hampurilaisen. Totuus oli kuitenkin se, että mies söi noin 28 hampurilaista.