Opettaja löysi koulutehtävistä karmaisevan piirroksen – tekijä pidätettiin heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa erilaiset joukkomurhat ja massa-ampumiset ovat viime vuosina yleistyneet varsinkin kouluissa, ja siksi niissä otetaan nykyisin vakavasti kaikki vaaran merkit. Nyt eräs opettaja on tehnyt karmaisevan löydön oppilaansa kotitehtävien joukosta.

Port St Joe Elementary Schoolin oppilaan koulutehtäviin oli piirretty nimittäin kuulakärkikynällä piirros palavan koulun edessä tapahtuvasta joukkoampumisesta, jossa piirroshahmo ampui rivissä seisoneita lapsihahmoja. Osa hahmoista makasi verilammikossa.

Opettaja soitti välittömästi poliisille, joka otti piirroksen niin ikään vakavasti. Lopulta sen tekijäksi selvisi 33-vuotias Robert Edwards, joka on nyt pidätetty ja saamassa syytteen piirretyn tappouhkauksen esittämisestä.