Freddie Mercury -elokuvasta murheenkryyni – ohjaajalle potkut!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Freddie Mercuryn ja Queen-yhtyeen vaiheista kertova Bohemian Rhapsody -elokuva on jälleen ongelmissa. Nyt elokuvan ohjaaja Bryan Singer on saanut potkut jätettyään saapumatta kuvauksiin.

Singerin kerrotaan olleen riidoissa Mercurya esittävän Rami Malekin kanssa. Erimielisyyksien kerrotaan kulminoituneen välikohtaukseen, jossa ohjaaja heitti tähteä kuvauksissa esineellä.

Ohjaaja katosi sittemmin kuvauksista kymmeneksi vuorokaudeksi, minkä ansiosta kuvaaja Thomas Newton Sigel on paikannut häntä. 20th Century Fox -tuotantoyhtiö on sittemmin irtisanonut Singerin, ja etsii elokuvalle parhaillaan uutta ohjaajaa.

Singer itse on kertonut huolehtineensa sairaasta perheenjäsenestään, mihin tuotantoyhtiö ei antanut hänelle vapaata. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan ohjaajan käytös olisi puolestaan johtunut kuvaksissa tapahtuneista ongelmista aiheutuneesta hermoromahduksesta.

Bohemian Rhapsody -elokuva on ollut suunnitteilla yli kymmenen vuoden ajan. Alun perin Freddie Mercurya esittämään kiinnitettiin Borat-tähti Sacha Baron Cohen. Hän kuitenkin jätti projektin jouduttuaan erimielisyyksiin Queenin elossa olevien jäsenten kanssa.