Kaikkien aikojen huonoimmat joululahjat listattu – kissanruokaa ja käpy

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jouluna on tapana antaa lahjoja tärkeille ihmisille. Toisinaan paketista avautuu eteen sisältö, jonka nähdessään ei pysty peittelemään pettymystä. Nyt on paljastettu kaikkien aikojen kamalimmat joululahjat.

Redditiin on koottu kauhutarinoita pieleen menneistä joululahjoista. Emme pysty todistamaan, ovatko tarinat totta, mutta ne saavat pyörittelemään päätä pelkästään ajatuksen tasolla. Miltäpä kuulostaisi esimerkiksi joululahjapaketista tulevat vanhat, käytetyt ja serkulta perityt alushousut? Aivan, todella järkyttävältä. Yhtä kammottavana lahjana voidaan pitää digitaalista valokuvakehystä, jonka sisältönä onkin poikaystävän kuvia toisen naisen seurassa otettuna.

Eräs lahjansaaja kertoo saaneensa isoäidiltään ananaksen. Toinen löysi paketista pikkusiskolta saadun kävyn. Redditorit ovat paljastaneet saaneensa joululahjaksi myös adoptioaasin, jonka huolehtimisesta joutui maksamaan kerran kuukaudessa. Toinen kertoo saaneensa joululahjaksi paketin kissanruokaa. Hänellä ei tosin ole kissaa.

Хорошего дня, друзья! А у меня уже стоит елка! Но пока сохраню интригу и не буду ее показывать😊🎄 Она получилась ещё большая модница, чем в прошлом году! И скажу вам, новогодняя атмосфера потихоньку входит в мой дом… 😊🎄🎉🍾🎄 . . . . . #карелия #2018 #christmas #christmastree #christmaseve #christmastime #christmas2017 #christmas2018 #christmasparty #christmaslights #holidays #holiday #winter #xmas #green #christmastree #family #snow #merrychristmas #happynewyear #newyearseve #newyearsday #newyear #newyears #newyears2018 #bye2017 #петрозаводск #cone #hello2018

A post shared by Vladislava from Karelia 😊🌲 (@tsertopolox) on