Kuusivuotias haukkui Joulupukin: ”Sinun elämäsi on tyhjää”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsilla on tapana kirjoittaa joulupukille kirje, jossa he kertovat kuulumisiaan sekä joululahjatoiveitaan. Kuusivuotiaan pojan karu kirje leviää nyt sosiaalisessa mediassa sen kyynisen sisällön takia. Poika ei selkeästi usko Joulupukkiin.

Punanuttuinen Joulupukki on paljon muutakin kuin lahjoja tuova setä. Joulupukin olemukseen kiteytyy nykyajan juhlapyhän vietto, jolloin on tarkoitus jakaa rakkautta ja hyvää mieltä kaikille. Sarah McCammonin kuusivuotias poika oli eri mieltä asiasta. Pääkalloilla koristellussa kirjeessä luki:

– Arvoisa Joulupukki. Kirjoitan tämän kirjeen ainoastaan koulun takia. Tiedän, että sinun tuhmien lasten lista on tyhjä. Myös sinun kilttien lasten lista on tyhjä. Sinun elämäsi on tyhjää. Et tiedä, mitä kaikkea olen käynyt elämässäni läpi. Hyvästi, enkä aio kertoa nimeäni.