Mies kosti puhelinriippuvaiselle tyttöystävälle – pelästytti pahanpäiväisesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pilailuvideoitaan Hammy TV -kanavalla toisilleen tehtaileva pariskunta saavuttaa taltioinneilleen miljoonia katsojia. Nyt Hammy TV:n pilailija on päättänyt todistaa tyttöystävälleen, että hän tuijottaa liikaa puhelinta. Ongelma on yleinen useissa parisuhteissa.

Mies pelästyttää puhelinta jatkuvasti räpläävän tyttöystävänsä paineilmatorveen puhaltaen. Samankaltaisia torvia käytetään esimerkiksi urheilutapahtumissa, koska niistä saa aikaiseksi todella kovan äänen. Tyttöystävä panee puhelimen tööttäyksen jälkeen pois – lähinnä heittämällä sen pelästyneenä käsistään.

Nainen ei selkeästikään tykkää siitä, että häntä pelästytellään puhelinta katsoessaan. Neitokainen hyökkää aina poikaystävänsä päälle karjuen tööttäyksestä selviydyttyään. Löytyykö sinun lähipiiristäsi puhelinaddikti, joka ansaitsisi samanlaisen pilan?

This is how I get my Girlfriend to put her phone down😂Tag someone who is always on their phone 📱

Publié par HAMMY T.V sur dimanche 3 décembre 2017