Nainen riehui dildon kanssa – poliisit pidättivät

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Seksivälineiden avulla tuotetaan yleensä mielihyvää ja nautintoa. Amerikkalainen Lindsay Hensley-Clark on kuitenkin osoittanut, että aikuisten leluilla voi saavuttaa myös aikaa viranomaisten huostassa – ainakin jos seksivälineiden avulla sortuu väkivaltaisuuteen.

Floridalainen tanssinopettaja pidätettiin, koska hän oli riehunut väkivaltaisesti seksivälineen ja kannettavan tietokoneen kanssa Tampassa sijaitsevassa asunnossa. 38-vuotias Lindsay Hensley-Clark oli huitaissut erotiikkavälineellä poikaystäväänsä Chad Scerboa kasvoihin. Mies soitti poliisille.

The Smoking Gunin mukaan väkivaltaisuuden syynä oli se, että nainen oli suuttunut poikaystävänsä sanoista. Sitä mitä mies oli sanonut, ei ole kerrottu julkisuuteen. Naista tullaan syyttämään ainakin parisuhdeväkivallasta.

Publié par Lindsay Hensley sur jeudi 12 février 2015