Plus-kokoinen malli Ashley Graham täytti 30 vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pluskokoinen supermalli Ashley Graham on taistellut tiensä huippumallien riveihin ja työskenteleekin nykyään mallina tauotta. Muotialalla suosiotaan räjähdysmäisesti viime vuosien aikana kasvattanut kaunotar ei lomaile edes syntymäpäivänään.

Instagram
Instagram

Ashley Graham täytii juuri pyöreitä ja juhli 30-vuotissyntymäpäiviään Costa Ricassa. Nainen päätti yhdistää työn ja huvin, ja lennättää ulkomaille seitsemän hänen läheisintä ystäväänsä. Costa Ricassa Graham kuvasi juhlinnan lomassa uuden uimapukumallistonsa mainoskuvat ystäviensä avulla.

Harper’s BAZAAR -lehti oli mukana matkalla taltioimassa tunnelmat naisen työn ja huvin täyttämänä syntymäpäivänä. Matkan aikana kuvattiin kuvia uudelle Essentials-nimiselle uimapukumallistolle, jonka bikinit ja kokouimapuvut on suunniteltu niin, että minkä tahansa kokoiset naiset voivat käyttää niitä ja tuntea olonsa itsevarmaksi ja kauniiksi.