Rita Oran näyttävä tyyli – pantteria ja käärmeennahkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on ollut viime aikoina hyvin kiireinen. 26-vuotias tähti juonsi juuri uuden amerikkalaisen Huippumalli haussa -ohjelman, hän on näytellyt suosituissa Fifty Shades of Grey -elokuvissa ja julkaissut uutta musiikkia. Uuden musiikin myötä nainen on halunnut myös treenata itsensä huippukuntoon.

Nyt Rita Ora nähtiin The Fashion Awards 2017 -tapahtumassa Lontoossa. Nainen oli pukenut tapahtumaan ylleen harmaan metallinhohtoisen iltapuvun, jossa oli hyvin avara kaula-aukko. Enemmän poptähti herätti huomiota kuitenkin illan toisella asulla, jonka hän vaihtoi tapahtumasta poistuessaan ylleen.

Nainen saapui tyylikkäänä muotitapahtumaan ja poistui sieltä todella räväkkä eläinkuosinen asu yllään. Naisella oli tiukka keltamusta käärmeen nahan kuviota jäljittelevä jumpsuit yllään. Tiukan jumpsuitin ylle nainen oli pukenut keltamustan pantteritakin ylleen. Rita Ora oli melkoinen näky keltaisessa asussa, joka kiinnitti katseet sekä kuosin että värin vuoksi.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News