Televisiomeedio eroaa – avioliitto kesti 28 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin Viestejä tuonpuoleisesta -televisio-ohjelmasta tutuksi tullut vaaleahiuksinen meedio Theresa Caputo asuu perheensä kanssa New Yorkin Long Islandilla. Nyt Theresan ja hänen pitkäaikaisen aviomiehen Larry Caputon avioliiton kerrotaan päättyneen.

RadarOnlinen mukaan televisiopersoona Theresa Caputo ja hänen aviomiehensä Larry Caputo ovat päättäneet ottaa avioeron. 28 vuotta naimisissa ollut pariskunta tiedotti asiasta virallisesti ja pyysivät rauhaa päätöksen käytäntöönpanolle. Pariskunnalla on kaksi lasta, 24-vuotias Larry Caputo Jr. ja 23-vuotias Victoria Caputo.

Vuodesta 2011 omaa televisio-ohjelmaansa tähdittänyt realitypersoona Theresa Caputo tunnetaan hänen räväkästä tyylistään. Nainen työskentelee meediona tulkiten ihmisten kuolleiden lähiomaisten lähettämiä viestejä rajan takaa. Theresan ja Larryn avioliittoon liittyvät ongelmat alkoivat sarjan kahdeksannen tuotantokauden kuvauksissa.

So I finally saw Hamilton last night and it was worth the wait seriously AMAZING #hamilton #longislandmedium #broadway

A post shared by theresacaputo (@theresacaputo) on