Temptation Islandin Jonne julkaisi #Elämänsuomi-singlen: ”On niin hieno olla suomalainen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island Suomi -realitysarjasta suomalaisille viime keväänä tutuksi tullut Jonne ryhtyi ohjelman jälkeen musiikkiuralle. Miehestä muodostui ohjelmassa hahmo, jonka mielipiteet, lausahdukset ja analyysit saivat suuren suosion. Jonne lanseerasi myös Elämänpeli-termin.

Artistinimellä Mr. Elämänpeli musiikkia tekevä Jonne on nyt julkaissut uuden singlen nimeltä #Elämänsuomi. Kappale on nimensä mukaisesti kunnianosoitus satavuotiaalle Suomelle, ja siksi se julkaistiin itsenäisyyspäivänä. Videolla ovat mukana räppärit Slim Mill ja RöyhG sekä tubettaja Simo Judin.

– Pääsen nyt kertomaan ihmisille mun tarinaa ja onko kaikki niin mustavalkoista kuin miltä se on näyttänyt Temppareissa. Koskaan ei tiedä mitä elämä tuo tullessaan, joten kaikki kortit pitää käyttää ja kivet kääntää. Kaikesta on hyötyä elämässä, Jonne kertoi urastaan aiemmin Staralle.

Temptation Islandista tutulle Elämänpeli-termille kuuluu Jonnen mukaan hyvää, sillä hän on rekisteröinyt sen tavaramerkiksi. Tulossa on siis kokonainen #Elämänpeli-tuoteperhe.

– #Elämänpeli on brändätty ja itse olen rakentanut koko setin, joka kattaa ihan kaiken perseestä perämoottoriin. Paidat, baseball capit, huivit ja ilmeisesti tulossa on vielä luokattoman hyvännäköisiä spinnereitä. Paljon on vetoja ja suunnitelmia työn alla. Tarkoitus on ehkä yhtiöittää koko homma. Kaikki on kuitenkin vielä auki. Päivä kerrallaan mennään, joten aika näyttää.