K18-myrsky lähestyy Skotlantia – valtava sukuelin tutkakuvissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittein saarille odotetaan lumimyrsky Carolinea lähipäivien aikana. Ennusteiden mukaan kyseessä on voimakkaita tuulia sisältävä lumimyrsky, joka tulee todennäköisesti aiheuttamaan ongelmia liikenteessä sekä sähkönjakelussa. Ihmiset ovat naureskelleet myrskyn sääkuville.

Naureskelun syynä on lähinnä säätutkakuvan esittämä myrskyn muoto. Monen mielestä myrsky näyttää tutkakuvassa fallokselta. Kuvat ovat lähteneet leviämään viraalina ympäri nettiä kaksimielisten netinkäyttäjien toimesta, Lovin Manchester -sivusto paljastaa.

Caroline-myrsky vaikuttaa tulevien päivien aikana etenkin Pohjois-Skotlannissa liikkumiseen. Sääilmiön takia suljetaan teitä, satamia ja lentokenttiä. Myrskyn otaksutaan aiheuttavan runsaita lumi- ja jääsateita.