Kissa suojeli perhettä kalkkarokäärmeeltä – sai itse pureman

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat eivät ole ainoita lemmikkieläimiä, jotka voivat vaarallisessa tilanteessa suojella omistajiaan. Yhdysvaltojen Floridassa nähtiin taannoin tilanne, jossa kissa hääti kalkkarokäärmeen pois kotinsa pihalta.

Petersonien perhe oli viettämässä aikaa Leesburgissa sijaitsevan kotinsa pihalla, kun he huomasivat lähestyvän kalkkarokäärmeen. Perheen kissa Oreo riensi sisälle juosseiden lasten ja käärmeen väliin.

– Se on meidän pieni suojelijamme, perheen 10-vuotias tytär Jaiden Peterson kuvaili Inside Edition -sivustolle.

Oreo onnistui häätämään käärmeen pois, mutta sai itse pureman jalkaansa. Lemmikkieläimen raaja turposi, ja se toimitettiin eläinlääkärille. Nopean toimen ansiosta sankarikissa onnistuttiin kuitenkin pelastamaan.

– Uskon Oreon suojelleen kotinsa ihmisiä. Kyseessä on vain sen sortin kissa, isoäiti Cyndi Anderson kuvaili.