Mies vaaransi henkensä ja juoksi maastopaloa kohti – palasi jänis sylissään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvalloissa kuivuuden aiheuttamat maastopalot aiheuttavat vuosittain valtavaa tuhoa, kun nopeasti leviävät palot tuhoavat jopa tuhansia taloja ja kokonaisia kaupunkeja. Parhaillaan Los Angelesissa aivan Bel Airin, Brentwoodin, Hollywoodin ja Beverly Hillsin nurkilla raivoaa maastopalo.

Sosiaalisessa mediassa on nähty jo monia ihmisten kuvaamia videoita, joissa nähdään miten suuri tulimeri riehuu alueella. Nyt verkossa on alkanut leviämään video, jossa rohkea mies vaarantaa oman henkensä pelastaakseen pienen jäniksen maastopalosta.

Ihmiset ovat alkaneet ihmeissään kuvaamaan videolle miestä, joka on näyttänyt jostain syystä juoksevan suoraan maastopaloa kohti. Juuri ennen suurimpia lieskoja mies kuitenkin pysähtyi ja nosti maasta jotakin. Ihmiset olivat todella heltyneitä siitä, että mies kävi pelastamassa tulipalosta pikkuisen jäniksen, joka sylissään hän poistui tulen läheltä kauemmaksi.