Nolo nainen piti tummaihoista köyhänä – seurauksena valtava nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Emmit Eclass Walker on julkaissut Facebookissa kuvan mehevän tarinan kera. Kuvasta on tykätty yli 600.000 kertaa, sillä se kiteyttää maailmassa edelleen esiintyvän rasismin. Tarina kertoo, kuinka eräs blondi ei uskonut Emmitin kuuluneen lentokoneen ykkösluokan matkustajiin.

Vaaleahiuksinen nainen oli pyytänyt Emmit Eclass Walkeria poistumaan lentokentän lähtöportilla olleesta ykkösluokan jonosta. Nainen sanoi, että jono oli vain ykkösluokan matkustajia varten. Kun Emmit esitti naiselle oman lentolippunsa, jossa luki ykkösluokan tiedot, valitti nainen tummaihoisen miehen saaneen lippunsa varmaankin työskenneltyään ameijassa.

Emmit vastasi naiselle, että hän ei kuulu Yhdysvaltojen sotaväkeen. Sen sijaan hän on tummaihoinen mies, jolla sattuu olemaan tarpeeksi rahaa ostaakseen kalliimpia lentolippuja. Nainen meni noloksi ja kaikki muut paikalla olleet taputtivat Emmitille.

Her: excuse me i believe you may be in the wrong place you need to let us thru. This line is for priority boarding Me:…

Publié par Emmit Eclass Walker sur mardi 5 décembre 2017