MTV-teiniäiti esitteli jättirintojaan yökerhossa – jopa Barbie jää toiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden on esiintynyt viime aikoina usein rohkeissa asuissa, jotka ovat paljastaneet merkittävästi hänen silikonitäytteillä korjailtua vartaloaan. Niin tälläkin kerralla.

Stodden kuvattiin nimittäin eilen saapumassa Hollywoodissa sijaitsevaan Avalon Nightclub -yökerhoon erittäin paljastavassa asussa. Hänellä oli jostain syystä kädessään Barbie-nukke, jonka tunnetusti suuret kurvit jäivät kirkkaasti MTV-teiniäidin poven varjoon.

Courtney Stodden nousi aikoinaan julkkikseksi mentyään naimisiin itseään kymmeniä vuosia vanhemman Doug Hutchinsonin kanssa. Suhde päättyi kuitenkin lopulta avioeroon ja on-off -suhteeseen, mutta Courtney on jäänyt otsikoihin. Tosin avioliittonsa sijaan vain vartalonsa ansiosta.

Splash
Splash
Splash
Splash