Perheen autossa erikoinen keulakoriste – haukka törmäsi ja jumiutui kiinni

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme juuri tapauksesta, jossa ilves oli törmännyt maantiellä autoon ja iskeytyi etusäleikön läpi moottoritilan puolelle. Lopulta se matkasi pitkän ajomatkan kirjaimellisesti näköalapaikalla. Nyt aivan vastaavassa tapauksessa haukka on matkustanut puolen tunnin reissun.

Perhe oli ajamassa Kaliforniassa, kun auton eteen ilmestyi jostain haukka. Lintu törmäsi auton etusäleikköön ja jumiutui siihen kiinni perheen huomamatta, joten autoa ei myöskään pysäytetty törmäyksen takia. Lopulta noin 50 kilometrin matkan jälkeen erikoinen salamatkustaja paljastui.

Hawthornen poliisi kertoi, että linnulla oli ilmeisesti murtunut jalka törmäyksessä, mutta muuten se oli säilynyt yllättävän hyvässä kunnossa. Lintu kuljetettiin hoidettavaksi paikalliseen eläinsairaalaan ja pääsi luontoon kuuden viikon päästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.