Jättisänkyyn mahtuu koko perhe – leveyttä yli 3,5 metriä!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä nauttii läheisyydestä ja kumppanin ihossa kiinni nukkumisesta. Toiset taas haluavat mahdollisimman paljon omaa tilaa yön ajaksi, ja osa pariskunnista nukkuu jopa eri huoneissa. Nyt markkinoille on tullut sänky, johon mahtuu vaikka koko perhe.

The Ace Collection on sänkymallisto, johon kuuluu ekstraleveitä vuoteita. Malliston levein sänky on uskomaton Ace Family Size, joka on peräti 3,66 metriä leveä. Jättileveä sänky vaatii tietysti myös ison makuuhuoneen. Mallistoon kuuluu myös kapeampia malleja, mutta yrityksen supersänky lienee kaikista houkuttelevin.

Suuret sängyt vaativat ison asunnon lisäksi suuren pankkitilin saldon, sillä vuoteiden hinnat nousevat useisiin tuhansiin euroihin. Sänkykehikot, patjat ja petauspatjat on ostettava erikseen. Myös lakanat kannattaa tilata metritavarana, koska kaupoista tuskin löytyy yli kolme metriä leveitä aluslakanoita.

Publié par The Ace Collection – www.acesize.com sur dimanche 26 novembre 2017

Publié par The Ace Collection – www.acesize.com sur dimanche 26 novembre 2017