Koditon antoi naiselle viimeiset rahansa – sai nyt 400 000 dollaria keräyksellä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin kodittomasta miehestä, joka osti viimeisillä rahoillaan bensaa apua tarvinneelle naiselle. Avun kohteena ollut Kate McClure korvasi hyvän teon keräämällä miehelle rahaa Go Fund Me -sivustolla.

Johnny Bobbitt Jr. -nimiselle miehelle kerättiin sivuston kautta lopulta yli 400.000 dollaria. Sen myötä entinen merijalkaväen sotilas ja ensihoitaja on onnistunut hankkimaan uuden kodin, vuosimallia 1999 olevan Ford Ranger -auton ja tietokoneen.

Bobbitille perustettiin Time-lehden mukaan kaksi rahastoa. Niistä toisesta mies saa pienen summan kuukausittain ja toinen toimii hänen eläkerahastonaan.

Kate McCluren auto oli jäänyt jumiin tien pientareelle, jolloin paikalle osunut Bobbitt osti hänelle bensaa viimeisillä 20 dollarillaan. McClure palasi myöhemmin maksamaan summan takaisin kodittomalle miehelle, ja päätti alkaa keräämään miehelle poikaystävänsä kanssa rahaa verkossa.