Lehtipuhaltajalle elämänsä järkytys – näky lehtikasassa lennätti selälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lehtipuhallus on ollut viime aikoina ajankohtaista myös monien suomalaisten talojen pihamailla, jotta maa saadaan kuntoon talven alta. Tilanne on ollut sama myös muualla pohjoisella pallonpuoliskolla, jossa ei toki ole säästytty hauskoilta käytännön piloilta tälläkään kertaa.

Nyt NTD Television on nimittäin julkaissut videon, jossa perheenisä siirtää kaikessa rauhassa valtavaa lehtikasaa bensakäyttöisellä lehtipuhaltimellaan. Kesken kaiken lehtikasasta tupsahtaa kuitenkin pystyyn pikkupoika oranssissa asussa, kypärä päässään ja kuulosuojaimet korvillaan.

Isän reaktio tallentui äidin kuvaamalle videolle, jossa isä lennähti yllättävän käänteen vuoksi selälleen maahan. Hetken järkytyksestä toivuttuaan isä jo leikkii lapsensa kanssa.