Pandoran koti tuhoutui tulipalossa – esiintyy silti tänään Suomessa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Eurodance-laulaja Anneli ”Pandora” Magnussonin kartano on tuhoutunut pahoin rakennuksen vintiltä alkaneessa tulipalossa. Laulaja ja hänen poikansa olivat tulipalon syttymisen aikaan kotona, mutta selvisivät onnettomuudesta vammoitta. Pandora on järkyttynyt arvokartanonsa tuhoutumisen takia, ja parhaillaan kartoitetaan tulipalon aiheuttamia vahinkoja rakennukselle ja irtaimistolle.

– Istuin katselemassa televisiota, kun kuulin yläkerrasta pamauksen. Luulin, että kotona ollut poikani oli aiheuttanut äänen, mutta pian huomasimme yläkerrasta kantautuneen savun, Pandora kertoo Nöjesbladetille.

Hätäkeskus sai ilmoituksen maatilan kartanorakennuksessa riehuneesta tulipalosta eilen illalla kello 19:30. Sammutustöihin osallistui useita pelastusyksiköitä ja tuli saatiin nopeasti hallintaan. Pandora ei ole päässyt vielä katsomaan tulen, savun tai sammutustöiden aiheuttamia vahinkoja 11-huoneiseen kartanoonsa. Hän joutui viettämään yön poikansa kanssa muualla.

– Tämä tuntuu todella kamalalta ja olen aivan loppu. Tämä on järkyttävää, siellä on paljon minulle tärkeitä tavaroita. Ehdimme hengittää poikani kanssa savua, mutta olen onnellinen ollessamme elossa. Meillä ei ole fyysisiä oireita, mutta olemme suunnattoman järkyttyneitä, Pandora kertoo.

Pandora on ollut yksi suomalaisten suosikkiartisteista vuodesta 1993 saakka. Hän on esiintynyt maassamme usein. Pandora esiintyy tänään kaikesta huolimatta Joensuun Kimmelissä järjestetyssä 90-luvun musiikkitapahtuma RetroHotellissa.

Home is where the heart is..

A post shared by Anneli Magnusson (@pandora_official) on

Todays status. Straight hair red acing throat…

A post shared by Anneli Magnusson (@pandora_official) on