Vesi ei ole märkää – miehellä hauskat perustelut miksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset voivat toisinaan havahtua miettimästä jotakin yksinkertaista mutta samalla erikoista pulmaa. Tällä kerralla eräs mies alkoi miettimään sitä minkä vuoksi vesi ei voi olla märkää. Hän on kuvannut videolle hauskan selityksen ja perustelut, miksi asia on hänen mielestään näin.

Harva on varmasti edes ajatellut sitä onko vesi märkää vai ei, mutta mies päätti ottaa asiakseen selvittää ongelman hyvin havainnollistavalla YouTube-videolla. Mies kaataa vettä pannulle, jossa on vettä. Vesi ei kuitenkaan kastu vaan on edelleen samanlaista vettä.

Kun mies kaataa vettä pöydälle, koiransa päähän tai mihin tahansa muualle, kohteesta tulee aina märkä. Näillä perusteilla mies selventää, että vesi ei ole koskaan märkää vaan se on aina vain vettä. Vesi kuitenkin tekee kaikesta muusta märkää.