Dramaattinen muutos – Aaron Carter on kuin uudestisyntynyt!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poplaulaja Aaron Carter meni vieroitushoitoon syyskuussa. Samalla mies aloitti elämäntaparemontin ja uuden musiikin tekemisen. Nyt hän on julkaissut kuvia, joiden perusteella Aaron Carter on kuntoutunut nopeasti.

Aiemmin riutuneena ja rähjäisenä lehtien sivuille ikuistettu Aaron Carter on panostanut omaan terveyteensä ja hyvinvointiin tämän syksyn ajan. Nyt mies on julkaisemassa uuden albumin, jonka ensimmäinen sinkku kantaa nimeä Donät Say Goodbye. Terveelliset elämäntavat ovat tehneet entisestä teinipopparista uuden miehen, RadarOnline uutisoi.

Aaron Carterin julkaisemat kuvat todistavat, että jokainen voi tehdä täysikäännöksen elämässään parempaan suuntaan. Miestä voisi sanoa todella komeaksi, eikä hänen keräämänsä massa luiden ympärille ole ainakaan heikentänyt komeutta.

Kerroimme syksyllä, kuinka Lääkärit -televisio-ohjelmassa vieraillut Aaron Carter suostui huumeseuloihin. Hänen elimistöstään löydettiin kannabiksen lisäksi bentsodiatsepiineja ja opiaatteja. Mies painoi ainoastaan 52 kiloa ja käyttäytyi itsetuhoisesti.

Time to spread my wings and fly

A post shared by @aaroncarter on

If you are persistent, you will get it. If you are consistent, you will keep it.

A post shared by @aaroncarter on

Morning

A post shared by @aaroncarter on