Farrah Abraham liittyi treffipalstalle – etsii avointa ja älykästä miestä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teiniäidit-televisiosarjasta julkisuuteen noussut Farrah Abraham tähdittää nykyisin myös MTV:n sinkuista kertovaa Single AF -realitysarjaa. Nainen ei ole uhkeasta ulkomuodostaan huolimatta löytänyt pysyvää kumppania rinnalleen. Hänen lapsensa isä kuoli naisen ollessa kahdeksannella kuulla raskaana.

Farrah Abraham seurusteli Sophia-tyttärensä isän Derek Underwoodin kanssa yli kaksi vuotta teini-ikäisenä. Valitettavasti mies kuoli auto-onnettomuudessa vain muutama kuukausi ennen Sophian syntymää. Nyt nainen on valmis uuteen ja pysyvämpään rakkauteen, RadarOnline uutisoi.

Farrah Abraham on ollut on-off -suhteessa Simon Saran -nimisen miehen kanssa, mutta nainen kaipaisi rinnalleen aitoa rakkautta. Hän on liittynyt Bumble-treffisovelluksen käyttäjäksi. Abraham etsii sovelluksen avulla älykästä ja avointa henkilöä elämäänsä. Hän kuvailee itseään profiilissa julkkikseksi ja yrittäjäksi.

Fallin In LOVE with the holidays ❤️ www.pulchraintimates.com #lingerie #intimate #centralpark #nyc 📸 @aylacroft91w

A post shared by Farrah Abraham (@farrah__abraham) on