Fergie paljasti huumehelvettinsä – hallusinaatioita päivittäin

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatar Fergie oli kahdeksan vuotta naimisissa näyttelijäkomistus Josh Duhamelin kanssa, mutta pariskunta ilmoitti syyskuussa eronneensa. Fergie ja Josh Duhamel olivat yhdessä yhteensä 14 vuotta, ja heillä on yksi yhteinen poika Axl Jack Duhamel.

Poikansa syntymän jälkeen Fergie vietti hiljaiseloa julkisuudesta, mutta eron jälkeen nainen on palannut esiintymislavoille. Nyt 42-vuotias laulajatähti kertoi miten hänen riippuvuutensa metamfetamiiniin vaikutti hänen elämäänsä.

Fergie kertoi Daily Mail -sivuston mukaan, että hänen huonoimpina hetkinään hän kärsi psykoosista ja dementiasta huumeriippuvuutensa sivuoireina. Nainen hallusinoi päivittäin ja kertoi vain istuneensa pitkiä aikoja samalla kun hän näki jäniksiä ja mehiläisiä. Hallusinointi päättyi vasta kun nainen oli ollut vuoden kuivilla päihteistä.

Fergien mukaan huumeiden käyttäminen oli ollut todella hauskaa siihen asti kunnes se ei enää ollutkaan hauskaa. Nainen on kuitenkin onnellinen siitä, että hän sai uuden mahdollisuuden ja voimaa päästä eroon huumeista.