Mies unohti aurinkorasvan – otsa turposi kuin taikina

Ohhoh! · Tim Isokivi

Monien suomalaisten matkustaessa kaamosta pakoon etelän lämpöön on hyvä muistuttaa, miksi aurinkorasvan tärkeyttä ei kannata laiminlydö lomalla. Muuten saattaa käydä samalla tavoin kuin eräälle Twitter-käyttäjälle.

Cade Huckabay jakoi Twitterissä kuvasarjan auringossa palamisen seuraamuksista. Miehen otsa oli turvonnut niin pahasti, että ihoon jäi hetkellisesti kuoppa hänen painaessaan sitä sormella.

– Kerran ajelin pääni ja paloin auringossa, minkä seurauksena se hieman turposi, Huckabay kirjoitti.

Useimmissa tapauksissa auringossa palaminen ilmenee vain ihon muuttumisena punaiseksi ja kosketusherkäksi. Pahimmillaan se voi kuitenkin myös aiheuttaa kuvasarjan mukaista turpoamista ja esimerkiksi rakkuloiden syntymistä.