Rihannan nimettömässä valtava timanttisormus – kihloissa miljardöörin kanssa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rihanna nähtiin kesällä viettämässä Espanjassa intiimejä hetkiä mysteerimiehen kanssa. Aiemmin fanit arvelivat kuvista päätellen, että mies on jalkapalloilija Isco Alarcon. Myöhemmin kuitenkin palhastui, että mystinen mies onkin saudiarabialainen bisnesmies Hassan Jameel.

Nyt 29-vuotias Rihanna nähtiin New Yorkissa, jossa hän kiinnitti kuvaajien huomion näyttävällä asullaan ja värikkäällä takillaan. Takin sijaan monien katse kiinnittyi kuitenkin valtavaan timanttisormukseen, joka kimalteli naisen vasemman käden nimettömässä.

Ystävät ovat aiemmin kertoneet Rihannan olevan hyvin rakastunut uuteen ihastukseensa. Nyt näyttääkin siltä, että Hassan Jameel on kihlannut kauniin poptähden. Rihanna piteli vasenta kättään hyvin esillä kävellessään paparazzien ohi ja piti huolen siitä, että sormus tulee kuvatuksi.