Selena Gomez haluaa perheen Justin Bieberin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Selena Gomez kärsi pitkään nuoruuden aiheuttamista traumoista. Hän on myös sairastellut viime vuosina, mutta naisen kerrottiin saaneen elämänsä uudelleen raiteilleen tänä vuonna. Nyt lähipiiri on huolestunut Justin Bieberin astumisesta taas kuvioihin mukaan.

Selena Gomezin kerrotaan haaveilevan avioliitosta ja perheen perustamisesta Justin Bieberin kanssa. Vasta muutaman kuukauden ajan uudestaan asiallisissa väleissä olleet laulajat ovat löytäneet toisistaan sen saman ensirakkauden, mitä heidän suhteessaan oli jo vuonna 2014. He uskovat olevansa toistensa sielunkumppaneita.

Laulaja Selena Gomez on vakuuttunut Justin Bieberin muuttumisesta parempaan suuntaan. RadarOnlinen mukaan Selena uskoo Justinin löytäneen uskon ja Jeesuksen pelastaneen hetkellisesti elämässään harhautuneen Justin Bieberin. He haluavat olla yhdessä ikuisesti.