Tubettajan järjetön tempaus: Pää mikroon ja laastia päälle – huonosti kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ovat valmiita tekemään mitä vain saadakseen näkyvyyttä verkossa. Erään tubettajan tapauksessa harkitsematon tempaus oli päätyä hänen kohtalokseen. 22-vuotias brittimies oli työntänyt muovipussilla suojaamansa päänsä mikroaaltouuniin, ja alkanut täyttämään sitä laastin kaltaisella Polyfilla-aineella.

Tarkoituksena olisi, että mikro olisi toiminut muottina. Tubettajan pää jäi kuitenkin jumiin kodinkoneeseen. Miehen ystävät yrittävät irrottaa mikroa puolentoista tunnin ajan, kunnes he hälyttivät paikalle palokunnan. Tubettajan pelastaminen kesti heiltäkin noin tunnin verran.

Mies oli pystynyt hengittämään putkella, jonka ystävät onnistuivat työntämään laastin läpi. Palokunta ei suhtautunut tapaukseen huumorilla.

– Niin hauskalta kuin tapaus kuulostaakin, tämä nuori mies olisi voinut tukehtua tai vammautua vakavasti. Mikroaaltouunin irrottaminen oli haastavaa, sillä sen osat oli hitsattu paikoilleen, West Midlandsin palokunnan Shaun Dakin kuvaili The Guardian -lehden mukaan.

 

We're seriously unimpressed 😡. Five of our firefighters were tied up for an hour this afternoon, freeing a YouTube…

Publié par West Midlands Fire Service sur jeudi 7 décembre 2017