Vuoden Youtube-hitit yhdellä videolla – hervoton kooste!

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden lähestyessä loppua on jälleen aika katsoa taaksepäin ja muistella, mitkä olivat viimeisten 12 kuukauden suurimpia puheenaiheita. Tähän tarjoaa mahdollisuuden tuorein Youtube Rewind -video.

Youtuben ja Portal A Interactive -studion Youtube Rewind: The Shape of 2017 koostaa samalle videolla kuluneen vuoden suurimpia ilmiöitä, hittejä ja meemejä. Videolla esiintyy jopa yli 300 sisällöntuottajaa, viraalitähteä ja muusikkoa.

Tämänvuotiselle videolle mukaan ovat päätyneet muun muassa Despacito-hitin edustaja Luis Fonsi, Ed Sheeran, fidget spinnerit, televisiojuontaja Stephen Colbert sekä lukisat Youtube-videoillaan tähdiksi nousseet nuoret. Ei siis ihme, että videon yhteiskesto yltää yli seitsemään minuuttiin.