4 ohjetta helppoihin kampauksiin – näin loihdit juhlalookin itse!

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on jo paljon hyödyllisiä ohjevideoita, joita seuraamalla voi oppia itse tekemään itselleen hienoja kampauksia tai vaikkapa leikkaamaan omia hiuksiaan. Nyt taitava hiusmuotoilija Bianca Gover esittelee videolla ohjeet neljään helppoon kampaukseen.

Bianca Gover näyttää lyhyellä videolla miten helposti näyttävät kampaukset syntyvät. Neljä videolla valmistuvaa kampausta on melko nopea tehdä keskipitkillä hiuksilla eikä niitä varten tarvitse muistaa kuin muutama eri vaihe, joiden avulla kampaukset valmistuvat käden käänteessä.

Ensimmäinen kampaus on helppo ja nopea nuttura, joka sopii vaikkapa hienompiinkin juhliin. Toinen kampaus on leikkisämpi saparokampaus, ja kolmas kampaus esittelee rennon ja näyttävän tavan kiinnittää puolet hiuksista taakse. Neljännessä kampauksessa Gover esittelee miten hiuskoristetta käytetään hiusten kiinnittämisessä.

4 fun and chic hairstyles 😄

4 fun and chic hairstyles 😄Credit: Bianca Gover Tutorials( instagram.com/biancagover/)

Publié par Beauty Within sur mercredi 22 novembre 2017